BERGSÄTER - ETT CENTRALT OMRÅDE MED NÄRHET TILL DET MESTA

En frisk promenad från Borås mest centrala delar tar dig till Bergsäter, ett grönt område med närhet till det mesta. På Bergsäter kan du bowla, ta härliga promenader i området eller i intilliggande Annelundsparken och köra pulshöjande träningspass på några av stadens alla gym. Ta med familjen och storhandla på Coop eller ICA Maxi samtidigt som du har stadens utbud av shopping, restauranger och nöjen på nära avstånd.

Borås är en alldeles lagom liten storstad med ett aktivt näringsliv och bra service med förskolor och utbildning upp till högskolenivå. Borås är också hemstaden för många stora företag som satt vår stad på kartan! Inbäddad i grönska är Borås perfekt för utflykter och friluftsliv samtidigt som Landvetter Flygplats ligger ynka 30 minuter bort.

BYGGNADER RITADE AV DREEM ARKITEKTER

Dreem Arkitekter är ett arkitektkontor med bred erfarenhet, mycket kunskap och stor nyfikenhet. Medarbetarna har arbetat i både svenska och internationella projekt och med deras breda erfarenhet och kompetens strävar de efter bästa resultat i alla projekt, stora som små. Dreem Arkitekter är nyfikna, kreativa och växer tillsammans med sina anställda för att ge projekten den omsorg som krävs. De har kompetens inom BAS-P och Miljöbyggnad enligt Swedish Green Building Council.

Dreem Arkitekter skapar medveten och engagerad arkitektur som påverkar samhällets positiva utveckling framåt och som skapar mervärde för människor.